top of page

Відпочинок біля Львова. Озеро

Відпочинок біля Львова озеро гарантує усім гарний настрій та чудово проведений час. Адже тут вас очікує красива природа, чисте повітря, і що головне – свіжість та прохолода водойми. Львів – культурна столиця України, з цим не посперечаєшся. Але таке визнання має і другу сторону медалі – з кожним роком місто стає все гамірнішим та велелюднішим, а темп життя в ньому зростає у геометричній прогресії. Саме тому, все більшої популярності набирає спокійний відпочинок за містом.

Озера Львова – найкраща «втеча» від міської метушні.

Пропонуємо ознайомитись з топ-5 наймальовничіших осередків з водоймами Львівщини.

1.«Сонячні озера» (с. Блищоводи, 5 км від м. Жовква, Львівська обл)Територія відпочинкової бази знаходиться на просторій галявині в оточенні хвойних лісів. Тут вас очікують аж три водойми з піщаними берегами.


Озера Львівщини для рибалки в цьому випадку – просто ідеальний варіант, адже цього року господарі випустили у воду майже 500 кг відмінного коропа. Загалом Сонячні озера – чудове місце відпочинку для всієї родини.


Компанії друзів можуть орендувати одну з багаточисельних альтанок, посмажити на вогні шашлик чи зварити уху з риби, яку щойно впіймали, зіграти в футбол, волейбол чи навіть пейнтбол. Не сумуватимуть і діти, для розваг яких передбачений великий дитячий майданчик.

Окрема родзинка цього мальовничого місця – вольєри з екзотичними птахами.


2.«Мала Швейцарія» (с. Давидів, Львівська обл)Спортивно-оздоровчий комплекс з цікавою назвою теж може похвалитись чистим пляжем та озерами для риболовлі. Найбільша його перевага – безпосередня близькість до Львова, тому тут швидко та без проблем можна організувати невеликий пікнік на природі.


3.«Озерний край» (м. Пустомити, Львівська обл)Ця база – неначе острів серед різноманітних водойм. Тут є озера для спортивної риболовлі, озера для купання та навіть декоративне озеро, розташоване поруч з рестораном. На пляжі можна орендувати дерев’яні лежаки та парасольки від сонця.


4.«Лісна» (с. Руда, Львівська обл)База розташована на березідвох озер. Оскількицелісовіводойми, тутешнійкоропмаєдоситьтемнуватезабарвлення. Якщовинадаєтеперевагу не спокійнійриболовлі, а більшактивнійдіяльності, до ваших послуг – гра в великий та настільнийтеніс, волейбол, міні-футбол.


5.«Бухта вікінгів» (с. Старе Село, Львівська обл)Піщаний пляж навколо величезного озера, розташованого на території бази, облюбували любителі поплавати та позасмагати. Окрім дитячих майданчиків тут також є водяні атракціони. Для прихильників риболовлі є три озера, передбачених для зимової рибалки.



1 327 переглядів0 коментарів
bottom of page